Möt Marie

ICF Certifierad Hälsocoach med E-hälsa

Om mig.

Jag brinner för att hjälpa människor som har obalans i deras livshjul. Jag har arbetat inom sälj i större delen av mitt yrkesliv, där jag mött många nya människor och varit med i BNI och nätverkat.

Jag har varit egenföretagare tidigare, arbetat med ekonomi och bokföring, arbetat inom detaljhandeln, restaurang, designat smycken och sålt med välgörenhet till Drottning Silvias Sjukhus. Jag har varit skyddsombud.

Jag har genom alla dessa yrken lärt mig otroligt mycket och samlat på mig en rad positiva och negativa erfarenheter, vilket gör mig till den personen jag är idag. Det är inget jag ångrar, tror på att man kan inte ångra det som redan är gjort utan jag kan endast påverka vad som ska ske framåt i tiden. 

Jag är genuint intresserad av människor och vill hjälpa andra till att må bättre och förstå deras behov. Jag läser en del böcker om psykologi, coaching, psykisk ohälsa, självhjälpslitteratur, inspiration, hälsosam mat och träning. Har även utbildning som Diplomerad stresscoach.

Jag är lyhörd, glad, positiv, ärlig och inkännande som person. Många säger att det är lätt att prata med mig och att de känner snabbt förtroende för mig så detta tar jag med mig in i mitt yrke som coach.

Mina erfarenheter som jag fått genom livet och som jag tror kan vara till hjälp för att förstå mina klienters situationer är skilsmässa, osund relation, byte av arbete, byte av karriär, hälsa och träning, stress, medberoende problematik, dataspels -beroende och psykisk ohälsa.

certifikathälsocoachmarieekwall_3.jpg