top of page

Möt Marie

 Certifierad Hälso & Stresskonsult

Om mig.

Jag brinner för att hjälpa människor som har obalans i deras livshjul. Jag har arbetat inom sälj i större delen av mitt yrkesliv, där jag mött många nya människor och har en bred erfarenhet av olika slags personligheter.

Jag har varit egenföretagare tidigare, arbetat med ekonomi och bokföring, arbetat inom detaljhandeln, restaurang, designat smycken och sålt med välgörenhet till Drottning Silvias Sjukhus. Jag har arbetat som skyddsombud i 3,5 år på ett stort internationell bolag.

Jag har genom alla dessa yrken lärt mig otroligt mycket och samlat på mig en rad positiva erfarenheter och kompetenser vilket gör mig till den personen jag är idag.

Jag är genuint intresserad av människor och vill hjälpa andra till att må bättre och förstå deras behov. Jag läser en del böcker om psykologi, coaching, psykisk ohälsa, självhjälpslitteratur, inspiration, hälsosam mat och träning. Jag har dessa utbildningar Diplomerad stresscoach, Certifierad hälsocoach (ICF) och är även utbildad till Certifierad Hr-koordinator.

Jag är lyhörd, glad, positiv, ärlig och är mycket empatisk som person. Många säger att det är lätt att prata med mig och att de känner snabbt förtroende för mig så detta tar jag med mig in i mitt yrke som coach och stresskonsult.

Mina erfarenheter som jag fått genom livet och som jag tror kan vara till hjälp för att förstå mina klienters situationer är skilsmässa, osund relation, byte av arbete, byte av karriär, hälsa och träning, stress, utmattning, medberoende problematik, dataspels -beroende och psykisk ohälsa.

bottom of page